جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۸ خرداد ۱۳۹۹

کتاب آشپزی قدم به قدم برای نوجوانان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کتاب آشپزی قدم به قدم برای نوجوانان

کتاب « آشپزی قدم به قدم برای نوجوانان » به صورت رنگی و با تصاویری جذاب انتشار یافته است که خواننده نوجوان و حتی بزرگسال می‌تواند با خواندن این کتاب با دستور‌العمل‌هایی ساده ، در کوتاه ‌ترین زمان ، غذاها و دسرهای خوشمزه‌ای آموزش دیده و تهیه نماید . در این کتاب مراحل آشپزیری ، قدم به قدم ، با زبانی ساده شرح داده شده ‌اند تا هم نوجوانان و هم کسانی که تجربه چندانی در آشپزی ندارند بتوانند به راحتی دستورالعمل‌های ‌آن را استفاده کنند . تقسیم بندی غذاهای مورد نظر از دیگر ویژگی‌های این کتاب است . خواننده در فصل اول با غذاهایی که با تخم مرغ آماده می‌شود آشنا می شود . در فصل دوم با سالاد و سبزیجات ، فصل سوم سوپ ، فصل چهارم برنج و فصل پنجم غذاهایی که با سیب ‌زمینی طبخ می‌شود . در فصل ششم تا دهم  کوکو ،‌ خوراک‌ها ، پای ، تارت ، پیتزا ، پاستا و کباب و غذاهای مرتبط با این موارد و چگونگی طبخ آن ‌‌ها‌ آمده است . ساندویچ و انواع آن ، نان و انواع کیک و شیرینی و دسر و نوشیدنی از دیگر غذاهایی است که در فصل‌های بعدی به آن پرداخته شده است . کتاب آشپزی قدم به قدم برای نوجوانان را خانم ها « فاطمه الیاسی و آزیتا عباسی » تنظیم و تالیف نموده اند . این کتاب در قطع رحلی و به صورت رنگی  چاپ شده که برای نخستین بار انتشارات " توتیا " آن را در سال 1388 منتشر کرده است . کتاب  128 صفحه دارد  و برای گروه سنی " ب " نوشته شده است .