جهش تولید | دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۳۹۹

کاهش ۱۹ درصدی جوجه ریزی در مرغداریهای استان - نمایش محتوای خبر

 

 

کاهش ۱۹ درصدی جوجه ریزی در مرغداریهای استان

جوجه ریزی در مرغداریهای استان کاهش ۱۹ درصدی داشته است.

از ابتدای سال جاری جوجه ریزی مرغ مادر گوشتی ۹ میلیون و ۴۰۴ هزار بوده است، که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۹ درصد کاهش داشته است.

دکتر اصغرزاده ، معاون سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: در استان طی ۴ ماهه اول سال جاری حدود ۷ هزار و ۲۷۶ تن گوشت مرغ تولید شد.

دکتر اصغرزاده افزود: طی 4 ماهه اول سال جاری از ۹ میلیون و 500 هزار قطعه مرغ تولیدی در استان، تعداد ۴ میلیون و ۴۳ هزار قطعه مرغ در کشتارگاه های استان کشتار شد و حدود 5 میلیون 500 هزار قطعه مرغ زنده به استان های سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی ارسال شد.

وی افزود: در سال گذشته سیر صعودی دما و گرمای هوا، افزایش قیمت جوجه، نهاده ها و بروز بیماری آنفلوانزا در برخی استان های کشور و کشورهای همسایه، به عنوان مهمترین علل کاهش جوجه ریزی در واحدهای پرورش می باشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان صدا و سیمای خراسان جنوبی