جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۹ فروردین ۱۳۹۹

کاهش سرطان سینه با فلفل قرمز - نمایش محتوای خبر

 

 

کاهش سرطان سینه با فلفل قرمز

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد فلفل قرمز نقش زیادی در سلامت بدن و کشتن سلول های سرطانی دارد.

محققان به این نتیجه رسیده اند که رژیم غذایی مطلوب علائم ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد.
بررسی ها نشان می دهند، در مطالعه ای از یک گروه 75 نفره زنان برزیلی، 18 نفر در طول یک سال از نظر رژیم غذایی بررسی شدند.در این مدت گوشت قرمز در میان رژیم غذایی آن ها به میزان زیادی کاهش یافت و فلفل قرمز در تمام غذاها گنجانده شد.
در نهایت علائم ابتلا به سرطان سینه به میزان 50 درصد کاهش پیدا کرد. تحقبقات در این زمینه ادامه دارد اما تمام مراکز شیمی درمانی به خانم‌ها توصیه می‌کنند در رزیم غذایی شان فلفل قرمز بگنجانند.

منبع : وب سایت باشگاه خبرنگاران جوان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران