جهش تولید | دوشنبه، ۱۲ خرداد ۱۳۹۹

کاهش خطر سرطان‌های معده و ریه با مصرف پرتقال - نمایش محتوای خبر

 

 

کاهش خطر سرطان‌های معده و ریه با مصرف پرتقال

پرتقال اثرات ضدسرطانی بسیار خوبی دارد و مصرف آن خطر سرطان‌های معده و ریه را تا حد بسیار زیادی کاهش می‌دهد.

نریمان سعادتی متخصص تغذیه و رژیم درمانی ، افزود: سرطان معده در اغلب مناطق جهان، شایع‌ترین نوع سرطان است و موارد ابتلا به آن نیز روز به روز در حال گسترش بوده و مرگ و میر بالایی را موجب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه باید غذاهایی را مصرف کرد که از سرطان پیشگیری کند، تصریح کرد: میوه‌ها و سبزی‌ها مهم‌ترین مواد غذایی هستند که خطر ابتلا به بسیاری از سرطان‌ها را تا حد بسیار زیادی کاهش می‌دهند.

سعادتی گفت: پرتقال که منبع غنی ویتامین C است، اثرات ضدسرطانی بسیار خوبی دارد و مصرف آن خطر سرطان‌های معده و ریه را تا حد بسیار زیادی کاهش می‌دهد.

وی یادآور شد: سیب ، کدو ، کلم ، هویج ، اسفناج ، دانه سویا ، توت‌ها، آناناس ، گوجه‌فرنگی ، انگور و انواع ماهی‌ها از مهم‌ترین مواد غذایی دیگری است که خطر سرطان را کاهش می‌دهند.

سعادتی خاطرنشان کرد: سرطان جزء اصلی‌ترین عوامل مرگ و میر در جهان است که اگر اقدام جدی جهت پیشگیری از آن صورت نگیرد، در آینده مشکلات بیشتری از سرطان بر جامعه‌های مختلف تحمیل خواهد شد.

منبع : وب سایت باشگاه خبرنگاران صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران