جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۸ خرداد ۱۳۹۹

کالباس مرغ خانگی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کالباس مرغ خانگی

Loading the player...

 

برای تهیه «کالباس مرغ» به شیوه خانگی و با اطمینان خاطر شما باید بدین ترتیب عمل نمایید:

الف) مواد لازم:

آرد سه قاشق غذاخوری، شیر خشک یک چهارم پیمانه، مرغ چرخ شده نیم کیلو، سیر دو حبه ، زرده تخم مرغ دو عدد ، سس خردل یک قاشق غذاخوری ، پودر زنجبیل و آویشن و دارچین یک سوم قاشق چای خوری ، جوز هندی و میخک یک چهارم قاشق چای خوری ، نمک یک قاشق چایخوری ، روغن مایع دو قاشق غذاخوری ، فلفل سفید یک دوم قاشق چایخوری ، پسته و قارچ به میزان دلخواه.

ب) طرز تهیه :

ابتدا مرغ را چند مرتبه به همراه سیر چرخ کنید.

سپس در غذا ساز یا با دست، دو زرده تخم مرغ، سس خردل و شیر خشک و ارد الک شده و ادویه ها را به آن اضافه نمایید.

در ادامه غذا را روی سلفون پهن کنید؛ سپس سلفون را روی آن کشیده و مواد را به همراه سلفون حالت دهید و با دست حباب ها را خارج کنید.

 سلفون آماده شده را در فویل بگذارید، فویل را در قابلمه ای که حاوی آب است قرار بدهید به طوری که سطح آن را کاملا آب بگیرید و هر 15 دقیقه آن را در آب بچرخانید. نیاز است مواد به مدت یکساعت تا یک ساعت و نیم روی حرارت ملایم بماند تا به خوبی پخته شود.

در این صورت کالباس مرغ آماده است که پس از خنک شدن می توانید آن را برش داده و استفاده نمایید.