رونق تولید ملی | جمعه، ۲۹ شهریور ۱۳۹۸

کارگاه بسته بندی مواد غذایی به مناسبت هفته جهانی غذا - نمایش محتوای خبر

 

 

کارگاه بسته بندی مواد غذایی به مناسبت هفته جهانی غذا

alt

به مناسبت هفته جهانی غذا ، کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و مسئولان فنی کارخانجات مواد غذایی و بهداشتی استان در کارگاهی با مسائل بهداشتی در زمینه بسته بندی مواد غذایی آشنا شدند.

آهنی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه  طرح پایش مواد غذایی و بهداشتی بعد از تولید دراستان در حال اجراست گفت:  محصولات لبنی ، بهداشتی و آرایشی، زعفران و مواد شوینده مورد پایش قرار می گیرد.

منبع: معاونت اطلاعات و اخبار مرکز خراسان جنوبی