چهار ماده غذایی که مانع از تضعیف چشم میشود - نمایش محتوای خبر
چهار ماده غذایی که مانع از تضعیف چشم میشود
چهار ماده غذایی که مانع از تضعیف چشم میشود
خوراکیهایی که حاوی ویتامینها و مواد مغذی هستند برای سلامت چشم بسیار مفید و با اهمیت تلقی میشود.
پیام فرحبخش، متخصص تغذیه گفت: خوراکیهایی که حاوی ویتامینها و مواد مغذی هستند برای سلامت چشم بسیار مفید و با اهمیت تلقی میشود.
وی افزود: هویج به دلیل وجود بتاکاروتن برای سلامت چشم و جلوگیری از کاهش دید نقش مؤثری دارد.
وی ادامه داد: ماهیهایی مانند ماهی سالمون و قزلآلا به دلیل وجود اسید چرب امگا 3 مانع از سندروم چشم خشک میشوند.
فرحبخش گفت: مصرف مرکبات مانند پرتقال و همچنین انواع توت در سلامت چشمها نقش بسزایی دارد.
فرحبخش خاطرنشان کرد: از تأثیر تخممرغ بر سلامت چشم نیز نمیتوان چشمپوشی کرد به همین دلیل مصرف آن را توصیه میکنیم.
منبع : وب سایت باشگاه خبرنگاران جوان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
مطالب مرتبط:
-
گلوکوم بیماری خاموش
-
روغن ماهی را از دست ندهید !
-
عفونت چشمی همراه با تاری دید را جدی بگیرید
-
رهاسازی ماهی گرم آبی در استخرهای دومنظوره بشرویه
-
تولید 4900 تن تخم مرغ در خراسان جنوبی
-
حساسیت های ناشی از مصرف تخم مرغ
-
خودکفایی خراسان جنوبی در تولید تخم مرغ
-
اسیدهای چرب امگا 3 بهترین آرامش بخشهای طبیعی
-
آغاز برداشت توت در خراسان جنوبی
-
درمان بيماری های روماتيسمی با مصرف توت