رونق تولید ملی | شنبه، ۲۷ مهر ۱۳۹۸

چهار ماده‌ غذایی که مانع از تضعیف چشم می‌شود - نمایش محتوای خبر

 

 

چهار ماده‌ غذایی که مانع از تضعیف چشم می‌شود

خوراکی‌هایی که حاوی ویتامین‌ها و مواد مغذی هستند برای سلامت چشم بسیار مفید و با اهمیت تلقی می‌شود.

پیام فرح‌بخش، متخصص تغذیه گفت:‌ خوراکی‌هایی که حاوی ویتامین‌ها و مواد مغذی هستند برای سلامت چشم بسیار مفید و با اهمیت تلقی می‌شود.

وی افزود: هویج به دلیل وجود بتاکاروتن برای سلامت چشم و جلوگیری از کاهش دید نقش مؤثری دارد.

وی ادامه داد: ماهی‌هایی مانند ماهی سالمون و قزل‌آلا به دلیل وجود اسید چرب امگا 3 مانع از سندروم چشم خشک می‌شوند.

فرح‌بخش گفت: مصرف مرکبات مانند پرتقال و همچنین انواع توت در سلامت چشم‌ها نقش بسزایی دارد.

فرح‌بخش خاطرنشان کرد: از تأثیر تخم‌مرغ بر سلامت چشم نیز نمی‌توان چشم‌پوشی کرد به همین دلیل مصرف آن را توصیه می‌کنیم.

منبع : وب سایت باشگاه خبرنگاران جوان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران