پیش بینی کشت 7 هزار و 650 هکتار پنبه در استان در سال جاری - نمایش محتوای خبر
پیش بینی کشت 7 هزار و 650 هکتار پنبه در استان در سال جاری
در سال جاری 7 هزار و650 هکتار پنبه در استان کشت خواهد شد.
پیش بینی می شود در سال جاری 7 هزار و 650 هکتار پنبه در استان کشت شود.
ولی پور مطلق، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: 419 هزار و 801 میلیون ريال درآمد حاصل از برداشت پنبه در سال جاری پیش بینی شد.
ولی پور مطلق افزود: دوره زمانی کاشت پنبه از اواخر فروردین شروع و تا پایان خرداد ادامه دارد و دوره برداشت این محصول از اواسط مهر ماه شروع و تا آذر ادامه دارد.
وی گفت: در سال گذشته 7 هزار و 649 هکتار پنبه در استان کشت شد که 16 هزار و300 تن وش از این میزان کشت، تولید شد.
وی افزود: در سال 94 شهرستان بشرویه با سطح 3 هزار و 450 هکتار بیشترین سطح زیر کشت پنبه را به خود اختصاص داد.
ولی پور مطلق اظهار کرد: با توجه به کمبود منابع آبی حفظ شرایط موجود و پایداری تولید هدف اصلی است بنابراین پیش بینی می شود که نسبت به سال گذشته افزایش سطح کشت نداشته اما افزایش عملکرد در واحد سطح حداقل به میزان 5 درصد در هر هکتار باشد.
وی گفت: علاوه بر خروج مقداری از وش تولیدی در استان به کارخانجات پنبه پاک کنی خارج استان، کل محلوج تولیدی نیز به کارخانجات ریسندگی و نساجی خارج استان صادر می شود.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان صدا و سیمای خراسان جنوبی
مطالب مرتبط:
-
خرید توافقی ۳۲۰ تن وش پنبه از کشاورزان خراسان جنوبی
-
افزایش 20 درصدی قیمت خرید تضمینی پنبه
-
برداشت 10 تن بذر صادارتی پنبه در خراسان جنوبی
-
آغاز برداشت پنبه در خراسان جنوبی
-
برداشت طلای سفید در بشرویه
-
تولید نوع جدید بذر پنبه در استان
-
کشت پنبه در 7650 هکتار از مزارع خراسان جنوبی
-
فعالیت بیش از 5 هزار پنبه کار در خراسان جنوبی