ورود 4 میلیون مسافر خارجی به کشور - نمایش محتوای خبر
ورود 4 میلیون مسافر خارجی به کشور
از فروردین تا پایان آذر امسال 4 میلیون مسافر خارجی وارد کشور شدند .
مرتضی رحمانی موحد ، معاون سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت : از فروردین تا پایان آذر امسال 4 میلیون مسافر خارجی وارد کشور شدند که در این مدت ورود گردشگران به کشور 6 درصد افزایش داشته است .
مرتضی رحمانی موحد در بازدید از جاذبههای تاریخی و گردشگری شهرستان فردوس گفت : همچنین در این مدت بیش از 25 میلیون نفر از مردم کشور به استانهای مختلف سفر کردند و 95 میلیون نفر شب ، نیز در اماکن مختلف تفریحی و رفاهی کشور اقامت داشتهاند .
معاون سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور با اشاره به بهره برداری از 900 طرح گردشگری در نیمه نخست امسال در ایران ، گفت : این طرح ها شامل هتلها ، واحدهای اقامتی ، سفره خانهها و تأسیسات سرگرمی و رفاهی است که با منابع دولتی و یا سرمایهگذاری بخش خصوصی راهاندازی میشود .
مرتضی رحمانی موحد افزود : با کمک تسهیلات صندوق کارآفرینی ، طرحهای بوم گردی و طبیعت گردی و استفاده از ظرفیتهای کوچک و روستایی برای توسعه گردشگری کشور ایجاد شده و خراسان جنوبی نیز یکی از مناطق هدف است که باید شرایط لازم در آن توسعه پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه در سال جاری 3 میلیارد تومان اعتبار از سهم ملی برای توسعه طرحهای استانی به خراسان جنوبی اختصاص یافته است ، افزود : توسعه استانهای مستعد و کمتر شناخته شده یکی از اولویتهای سازمان میراث فرهنگی است و خراسان جنوبی نیز هدف طبیعت گردی و تاریخی است که سال آینده در ارتباط با جاذبههای قنات و کویر این استان ، شاهد جهانی شدن آن هستیم .
معاون سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور با اشاره به اینکه قنات بلده فردوس برای پذیرایی از میهمانان بینالمللی نیازمند همت ملی و استانی است ، گفت : برای توسعه خدمات به گردشگران مناطق گردشگری ای که به سمت جهانی شدن میرود چارچوبها و ضوابطی تعریف شده است و سیاستگذاری در بخش زیرساختهای این نوع سایتها و پایگاهها انجام میشود که قنات بلده فردوس نیز از این قاعده مستثنی نیست و در سال جاری اعتباراتی برای نصب تابلوهای راهنما و اصلاح مسیر آن هزینه شده است و سال آینده نیز این اعتبارات افزایش مییابد .
مرتضی رحمانی موحد با اشاره به تبدیل اماکن تاریخی به سفره خانههای سنتی گفت : در این ارتباط قوانین زیادی وجود دارد که با حفظ حدود و نظرات سازمان میراث فرهنگی ، این اماکن به ارائه خدمات عمومی ، فرهنگی و اجتماعی اختصاص یابد و در خراسان جنوبی و شهرستان بیرجند نیز اماکنی در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته که این نه تنها سبب فرسوده شدن بافتها نمیشود بلکه تقویت ، رونق و استحکام بیشتر بافتها را نیز به دنبال دارد .
وی در خصوص خارج شدن ادارات دولتی از اماکن و بناهای تاریخی نیز افزود : اگر بافت تاریخی در اختیار اداره یا سازمانی قرار گرفته ، آن اداره ملزم به نگهداری و مرمت و نیز هزینه کرد صحیح برای حفظ و بقای آن بافت است .
منبع : معاونت خبر صدا و سیمای خراسان جنوبی