نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی: صدا وسیما ، نکوداشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را هرچه باشکوه تر انعکاس دهد - نمایش محتوای خبر
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی: صدا وسیما ، نکوداشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را هرچه باشکوه تر انعکاس دهد
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و رئیس شورای سیاستگذاری و راهبردی بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی استان گفت: صدا وسیمای مرکز استان نکوداشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را هرچه باشکوه تر انعکاس دهد و به صورت فراگیر از تمامی ظرفیت ها استفاده کند .
به گزارش روابط عمومی صدا وسیمای مرکز خراسان جنوبی ،
آیت الله سید علیرضا عبادی در جلسه نشست شورای سیاستگذاری چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، که با حضور استاندار، ائمه جمعه ، مدیران کل ، فرمانداران ، نخبگان، کارآزمودگان، و افراد حقیقی و حقوقی استان برگزار شد علیرضا آینه دار ، مدیر کل صدا وسیمای مرکز خراسان جنوبی را با اهداء حکمی به عنوان رئیس کارگروه رسانه و فضای مجازی منصوب کرد .
وی گفت: با توجه به ضرورت و اهمیت خاص بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در مقطع حساس و سرنوشت ساز کنونی ، صدا وسیما در استان نقش بی بدیلی در برنامه ریزی و اجرای هرچه باشکوه تر برنامه ها در این زمینه و ضرورت انجام برنامه ریزی جامع،فراگیر و بهره وری حداکثری از تمامی ظرفیت ها را دارد.
وی افزود : عمل به نسخه انقلاب موفقیت را به دنبال دارد و برای انتقال آرمانها و اهداف انقلاب اگر بتوانیم دو ستون از برهان و دلیل مثبت و منفی تشکیل دهیم میتوانیم تجربه 40 ساله انقلاب را نشان دهیم.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: شعارهای مردم انقلابی، اندیشه مردمی که زیر بار ظلم قرار داشتند، توجه به متن قانون اساسی و شیوه و منش بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و بعد از آن تجربه چند ده ساله از وجود رهبری فرزانه انقلاب به عنوان اسوه را باید به نسل جوان منتقل سازیم.
آیت الله سید علیرضا عبادی افزود : اگر به نسخه انقلاب عمل کنیم به نتیجه مثبت دست خواهیم یافت و امید است این ستاد توانمند ، با این استعدادی که دارد بتواند در 22 بهمن امسال به نتیجهای روشن و شفاف که همه مردم را از خواب غفلت و بیتفاوتی بازگرداند برسد.
مطالب مرتبط:
-
« جمعه شو » جمعه ها مهمان خراسان جنوبی هاست
-
بازدید معاون فنی مرکز از باشگاه خبرنگاران جوان صدا و سیمای مرکز خراسان جنوبی
-
حضور فرماندهان ارشد نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در برنامه « گفتمان هفته» سیمای خاوران
-
دیدار مدیر کل صداوسیمای خراسان جنوبی با نماینده ولی فقیه همزمان با هفته هنر انقلاب اسلامی
-
رسانه ملی، جلودار جبهه حق در جنگ فرهنگی
-
دیدار مدیرکل مرکز با مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان جهت افزایش تعامل و توسعه سطح همکاری دو دستگاه
-
پخش زنده «شبهای زعفرونی» با رویکردی نو از آنتن سیمای خاوران
-
آگاهی جامعه، سلاحی در برابر جنگ نرم دشمن