رونق تولید ملی | جمعه، ۲۶ مهر ۱۳۹۸

نظارت بهداشتی بر تولید بیش از هزار و 300 تن گوشت قرمز و سفید - نمایش محتوای خبر

 

 

نظارت بهداشتی بر تولید بیش از هزار و 300 تن گوشت قرمز و سفید

alt

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی خراسان جنوبی از نظارت  بهداشتی بر تولید هزار و 300 تن گوشت قرمز و سفید در کشتارگاههای سطح استان خبر داد.

آقای بخشی با اشاره به کشتار تعداد 680 هزار قطعه طیور گوشتی تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی در کشتارگاههای صنعتی استان افزود: مقدار هزار و 224 تن گوشت سفید تولید شده است.

طی این مدت 2 هزار و 500 راس دام سبک و سنگین در کشتارگاههای دام استان کشتار شده و مقدار 104 تن گوشت قرمز تحت نظارت دامپزشکی وارد بازار شده است.

مقدار 500 کیلوگرم گوشت سفید به علت پرخونی ، لاغری مفرط و آسیت در کشتارگاهها ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.