رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۱ مرداد ۱۳۹۸

نانوا - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

نانوا

Loading the player...

 

اصغر آقا توی کوچه نانوایی سنگککی داره و همه اهل محل برای خرید نان به مغازه او مراجعه میکنن.

یک روز صبح که جیغیل برای خرید نان به مغازه اصغر آقا میره، می بینه که یه عالمه گونی آرد رو به مغازه نانوایی آوردن.

جیغیل با کنجکاوی از اصغر آقا سوال میکنه که: این آردها چطور به نانوایی میرسه و چطور تبدیل به نان میشه؟.

اصغر آقا هم برای جیغیل توضیح میده که: در ابتدا گندم ها توسط کشاورزان کاشته میشه و بعد که موقع برداشت اونها میرسه توسط کشاورزان درو میشه. بعد گندم ها به کارخانه منتقل میشه و در اونجا تبدیل به آرد میشه و بعد هم آردها به نانوایی ها داده میشه. نانوا آرد را با کمی نمک و مقداری هم آب، خوب مخلوط می کنه و هم میزنه و اونها را تبدیل به خمیر می کنه. بعد خمیر رو به قطعات کوچک تقسیم می کنه، روی چونه پهن می کنه و توی تنور میزاره تا پخته و تبدیل به نان بشه.

اصغر آقا به جیغیل سفارش میکنه که نون برکت خداست و نباید آن را دور ریخت. حتی خرده نان های اضافی رو هم نباید در سطل آشغال ریخت، بلکه باید اونها رو داخل ظرف جداگانه ای نگهداشت.

جیغیل که با کار نانواها آشنا شده و به اهمیت اون پی برده، دوست داره در آینده نانوا بشه.