جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱۵ خرداد ۱۳۹۹

معدوم کردن نیم تن گوشت قرمز در قاین - نمایش محتوای خبر

 

 

معدوم کردن نیم تن گوشت قرمز در قاین

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، رئیس شبکه دامپزشکی دامپزشکی قاین گفت: در چهار ماهه گذشتهمعدوم کردن نیم تن گوشت قرمز در قاین کارشناسان نظارت شبکه موفق به حذف و معدوم سازی بیش از 520 کیلوگرم گوشت قرمز غیر قابل مصرف از چرخه مصرف انسانی شده اند.

رضا محمودی عمده علل معدوم کردن این مقدار گوشت را عفونت لاشه و مصرف آنتی بیوتیک عنوان کرد.

وی به شهروندان توصیه کرد: از تهیه گوشت قرمز خارج از چرخه کشتارگاهی پرهیز کنند و گوشت تازه را به مدت 24 ساعت در دمای 4 درجه سانتیگراد نگهداری و سپس به قطعه کاری و مصرف اقدام کنند.