جهش تولید | دوشنبه، ۳ آذر ۱۳۹۹

مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی زیر ذره بین بازرسان بهداشت - نمایش محتوای خبر

 

 

مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی زیر ذره بین بازرسان بهداشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، مدیر سلامت و محیط کار دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: این طرح که همه مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی زیر ذره بین بازرسان بهداشتساله با آغاز ماه مبارک رمضان اجرا می‌شد، امسال با توجه به شیوع کرونا با شدت بیشتری برگزار می‌شود.
پاک نیت افزود: ۱۳۰ بازرس بهداشتی در قالب ۶۴ تیم از امروز تا پایان ماه مبارک رمضان بر مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی بویژه قنادی‌ها و مراکز تهیه و طبخ آش، حلیم و شله نظارت می‌کنند و مراحل تهیه مواد اولیه، فرایند پخت، بسته بندی و توزیع را زیرنظر دارند.

وی با قدردانی از همراهی مردم با مدافعان سلامت گفت: برای ادامه روند کاهشی ابتلا به کرونا در استان، مردم باید بیشتر از گذشته توصیه‌های بهداشتی را بویژه در این اماکن را رعایت کنند.
مدیر سلامت و محیط کار دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با هشدار به عدم خریداری زولبیا و بامیه فله‌ای به مردم، از آنان خواست در خرید اقلام ویژه ماه رمضان از تجمع بپرهیزند و از مراکز مجوزدار خریداری کنند.
پاک نیت افزود: برگزاری مراسم افطاری در رستوران‌ها و مکان‌هایی از این قبیل نیز ممنوع است.
وی با بیان اینکه واحد‌های متخلف از ادامه فعالیتشان جلوگیری خواهد شد، از مردم خواست در صورت مشاهده تخلف به شماره ۱۹۰ اطلاع دهند.