فراهم شدن امکان عمل آنژیوپلاستیک در خراسان جنوبی - نمایش محتوای خبر
فراهم شدن امکان عمل آنژیوپلاستیک در خراسان جنوبی
از امروز عمل آنژیوپلاستیک (بازکردن رگهای قلب با بالون و گذاشتن استمپ دارویی و غیردارویی ) در بیمارستان ولی عصر (عج) بیرجند انجام می شود .
رئیس بیمارستان ولی عصر (عج ) گفت : برای انجام این عمل با یک پزشک فوق تخصص اینترورشن قلب از مشهد قرارداد بسته ایم و از امروز کار آنژیو پلاستیک در بیمارستان ولی عصر انجام می شود .
آقای محمودی راد افزود : قبل از این بیماران نیازمند عمل آنژیوپلاستیک ناگزیر به سفر به استانهای دیگر بودند که علاوه بر هزینه بالای درمان ، هزینه رفت و آمد نیز باید پرداخت می کردند اما اکنون با فعال شدن عمل آنژیوپلاستیک در بیمارستان ولی عصر (عج) بیرجند دیگر بیماران نیازی به مراجعه به دیگر استانها و شهرها ندارند .
وی گفت : بیمارستان ولی عصر (عج) بیرجند وسایل مورد نیاز این عمل را از محل اعتبارات ارزی وزارتخانه خریداری کرده و با درصد کمتری که از بیمار دریافت می کند آنرا در اختیارشان قرار می دهد .
منبع: معاونت اطلاعات و اخبار مرکز خراسان جنوبی