جهش تولید | چهارشنبه، ۵ آذر ۱۳۹۹

ریزش میوه خرما در اثر افزایش دمای هوا - نمایش محتوای خبر

 

 

ریزش میوه خرما در اثر افزایش دمای هوا

افزایش دمای هوا موجب ریزش میوه هایی از جمله خرما شد.

ابوالقاسم حسن پور، مدیر کل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی که برای بررسی دلیل ریزش خرما از نخیلات به شهرستان طبس سفر کرده گفت: علیرغم آب هوای گرم و رطوبت نسبی دما در طبس خرمای این شهرستان بهترین کیفیت را در کشور دارد و دلیل ریزش این محصول گرمای زیاد بوده است.

ابوالقاسم حسن پور افزود: خرمای این منطقه به دلیل اینکه در گرمای شدیدتر از مناطق دیگر با رطوبت کمتر تولید می شود از لحاظ ارزش غذایی مطلوب تر از مناطق دیگر است.

مدیر کل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه کاهش رطوبت نسبی در هوا میزان چوب خوار ها و حمله انها به نخیلات را افزایش داده است گفت: برای مبارزه با این آفت باید به باغداران آموزش داده شود.

در کشور سالانه یک میلیون تن خرما تولید می شود که حدود 17 درصد آن  معادل 170 هزار تن صادر می شود.

منبع: معاونت خبر صدا و سیمای خراسان جنوبی