رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸

رقابت بانوان طبسی در جشنواره غذای سالم - نمایش محتوای خبر

 

 

رقابت بانوان طبسی در جشنواره غذای سالم

بانوان بخش دستگردان طبس در جشنواره غذای سالم رقابت کردند.

بانوان بخش دستگردان طبس در جشنواره غذای سالم رقابت کردند. این جشنواره با شعار ایمنی غذا از مزرعه تا سفره برگزار شد.

حسین محمدزاده، دبیر جشنواره سلامت غذای عشق آباد بخش دستگردان گفت:در این جشنواره  75 بانوی بخش دستگردان با پخت 81 نوع غذا در بخش های غذای اصلی، پیش غذا و دسر و میان وعده با هم رقابت کردند.

کوفته برنجی، حلیم بادمجان، نان جو، مرغ ترش، ژله تزریقی و قلیف سمنو از انواع غذاهای طبخ شده در این جشنواره بود.

حسین محمدزاده، آشنایی بانوان خانه دار با غذاهای سالم و ترغیب خانواده‌ها به استفاده از غذاهای بهداشتی و محصولات کشاورزی ارگانیک را از اهداف برگزاری جشنواره غذای سالم برشمرد.

در پایان این جشنواره با رأی هیأت داوران، 10 نفر به عنوان افراد برتر انتخاب شدند.

منبع: معاونت خبر صدا و سیمای خراسان جنوبی