سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | چهارشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۰

دسرهای سنتی و مدرن - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

دسرهای سنتی و مدرن

اصولا دسر به آن قسمتی از غذا گفته میشود که پس از جمع کردن بقیه غذا ها در سفره وجود دارد.

هنوز در بیشتر نقاط ایران دسر یعنی میوه ای که بعنوان هضم کننده غذا آخر مصرف میگردد، هر چند در ماه مبارک رمضان معمول است که هنگام صرف غذا دسر های مختلف در سفره نظیر شله زرد، فرنی و ... بر سفره افطاری هست ولی در طول سال این کار خیلی رواج ندارد.

 البته بعضی ار نقاط ایران در آخر غذا شیرینی میخورند و میهمانانی که به استانهای دیگر مسافرت میکنند از انواع و اقسام دسرهائی و غذا های که در آن شهر رائج است تعجب میکنند چون علاوه بر مجموعه دسرهای متنوع در محله های مختلف از انواع شیرینی جات و کاچی های مختلف به ویژه در خراسان جنوبی، مشکوفی یا مسقطی کاسه ای در شمال ایران،رنگینگ در جنوب ایران و دیگر شیرینیجات به عنوان دسر سرو میشود.

اقسام دسر امروزه بقدری متنوع است که تعداد آنها بسیار زیاد گردیده و ما در این قسمت سعی کرده ایم که نمونه هائی از اقسام آن را که در مواقع مختلف مثل میهمانی رسمی ، میهمانی دوستانه ، میهمانی ناهار و یا شام و یا برای خانواده ها با تزیین های زیبا به نمایش بگذاریم ،تا با بکار بستن آنها غذای شما زیباتر و مطبوعتر گردد