جهش تولید | چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۳۹۹

خودکفایی استان در تولید گوشت مرغ با تکمیل چرخه تولید مرغ - نمایش محتوای خبر

 

 

خودکفایی استان در تولید گوشت مرغ با تکمیل چرخه تولید مرغ

با تکمیل چرخه تولید مرغ استان در تولید گوشت مرغ به خودکفایی رسیده است.

تکمیل زنجیره تولید سبب شده تا این استان در تولید گوشت مرغ خودکفا شود و برخی از بازارهای خارجی را هم به دست بگیرد.

هاشم ولی پور مطلق، مدیرکل جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: تمامی مراحل تولید مرغ از جمله پرورش مرغ مادر، جوجه یک روزه، مرغ گوشتی، کشتارگاه و بازار مصرف در استان وجود دارد.

هاشم ولی پور مطلق افزود: اولین مرحله تولید مرغ در خراسان جنوبی مزرعه مرغ مادر با 18 سالن و ظرفیت 100 هزار قطعه مرغ است که 90 هزار تخم مرغ در روز تولید می کند.

وی گفت: کارخانه جوجه کشی هم با تولید 36 میلیون قطعه در سال، 30 میلیون جوجه یک روزه را وارد چرخه تولید مرغ می کند.

مدیر کل جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به وجود 3 کشتارگاه طیور در استان افزود: کشتار 4 هزار قطعه در ساعت در این کشتارگاهها، چرخه تولید را در خراسان جنوبی تکمیل می کند.

هاشم ولی پور مطلق افزود: همچنین 11 هزار و 19 تن خوراک طیور، یک میلیون و 12 هزار قطعه جوجه یک روزه، 5 هزار قطعه مرغ زنده و هزار و 418 تن مرغ منجمد از آغاز امسال از خراسان جنوبی به خارج از کشور صادر شد.

وی، کوتاه شدن دوران پرورش، کاهش ضریب تولید، افزایش بهره وری، افزایش سودآوری و کاهش دغدغه تولیدکنندگان را از مزایای تکمیل شدن چرخه تولید مرغ در استان برشمرد.

استان خراسان جنوبی 614 واحد پروانه دار مرغ گوشتی و 23 واحد مرغ تخم گذار دارد.

منبع: معاونت خبر صدا و سیمای خراسان جنوبی