جهش تولید | چهارشنبه، ۸ بهمن ۱۳۹۹

خواص گندمک - نمایش محتوای خبر

 

 

خواص گندمک

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در خصوص گندمک اظهار داشت: گندمک تنقلاتی بو داده یک میان وعده بسیار مفید انرژی زا به شمار می‌رود که حاوی ویتامین های گروه B و املاحی نظیر آهن، روی و مس است.

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در خصوص گندمک اظهار داشت: گندمک تنقلاتی بو داده  یک میان وعده بسیار مفید انرژی زا به شمار می‌رود که حاوی ویتامین های گروه B و املاحی نظیر آهن، روی و مس است.

وی ادامه داد: گندمک سرشار از فیبر است که به سلامت  دستگاه گوارش بدن کمک به سزایی می کند.

رحمانی درباره شور یا شیرین بودن گندمک بیان کرد: گندمک های شور یا شیرین مناسب تمام گروه ها نیست چرا که گندمک شیرین کالری بالایی دارد. به علاوه اگر شور هم باشد، برای افرادی که فشار خون دارند مناسب نیست اما مصرف آن برای افراد عادی بلامانع است.

این متخصص تغذیه بیان کرد: اگر گندمک را با شیر مخلوط کنید خواص دو چندانی پیدا می‌کند چون از یک طرف گندمک غلات کامل و از طرف دیگر شیر یک ماده‌ی بسیار مغذی است.

رحمانی در خصوص مقایسه گندمک و برنجک اذغان داشت: برنجک به علت از دست دادن سبوس و کاهش ویتامین خواص خاصی ندارد و برای افراد ضعیف که به دنبال جبران کالری های از دست رفته خود هستند، بسیار سودمند است

این متخصص تغذیه یادآور شد: افراد جامعه بر اساس شرایط، سن و جنسیت خود نیازمند به مصرف غلات متفاوتی هستند اما در کل هر فرد باید 6 تا 11 واحد غلات در روز مصرف کند.

منبع: وب سایت باشگاه خبرنگاران جوان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران