جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱۵ خرداد ۱۳۹۹

خشک کردن انجیر به روش سنتی - نمایش محتوای خبر

 

 

خشک کردن انجیر به روش سنتی

خشک کردن صحیح انجیر ، سبب حفظ این ماده مغذی می شود.

درخت انجیر در حدود 6- 5 متر است و برگ های سبز و خاکستری رنگ دارد . میوه درخت انجیر، زرد رنگ است و تا 20 سال میوه می دهد.

 انجیر تازه را از اوایل خرداد تا اوایل شهریور می توان یافت . اما انجیر خشک را در هر زمان که میل داشتید، می توانید پیدا کنید و سرشار از مواد معدنی مغذی شامل آهن، کلسیم و پتاسیم است.

انجیر فیبر دار است که میزان فیبر در انجیر از میوه ها یا سبزیجات دیگر بیشتر است و میان وعده سالمی است که سدیم ، کلسترول و چربی ندارد.

 با خشک کردن صحیح انجیر می توانید مواد مغذی و شیرینی اش را تا ماهها حفظ کند. انجیر جایگزین خوبی برای قندی است که همراه چای خورده می شود. چند روش برای خشک کردن انجیر وجود دارد .

میوه هایی که آب بسیار زیادی دارند همچون کشمش، آلو، انجیر و خرما را نیز می توانید به شکل های مختلفی از جمله خشک کردن انجیر با نور خورشید خشک کنید یعنی شما در این روش میتوانید انجیرها را کاملا شسته ، سپس آنها را نخ کشیده و در جایی که در معرض تابش نور خورشید و در جریان هوای آزاد باشند آویزان کنید.

منبع : باشگاه خبرنگاران صدا و سیمای خراسان جنوبی