خراسان جنوبی، مقام دوم تولید و مقام اول کیفیت کشور در تولید زعفران - نمایش محتوای خبر
خراسان جنوبی، مقام دوم تولید و مقام اول کیفیت کشور در تولید زعفران
خراسان جنوبی، مقام دوم تولید و مقام اول کیفیت کشور در تولید زعفران را داراست.
خراسان جنوبی با تولید 53 تن زعفران در سال ، مقام دوم تولید و مقام نخست کیفیت را در کشور داراست.
ولی پورمطلق، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: 36 هزار و 540 نفر بهرهبردار زعفران در استان فعال هستند .
ولی پورمطلق افزود: در سال گذشته 53 تن و 360 کیلوگرم زعفران از 14 هزار و 131 هکتار برداشت شد.
وی گفت: بیشترین سطح زیرکشت زعفران خراسان جنوبی در شهرستان قاینات با 4 هزار و 346 هکتار و میزان برداشت 13 تن و 700 کیلو است.
وی با بیان اینکه 95 درصد زعفران جهان توسط ایران تأمین میشود، افزود: قدمت زعفران در خراسان جنوبی به 700 سال پیش بر میگردد .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی اظهار کرد: 9 واحد فرآوری در استان وجود دارد که دو واحد آن غیر فعال است این واحد ها با ظرفیت 20 تن زعفران و 3 هزار و 100 تن نوشیدنی زعفرانی می باشند.
ولی پور مطلق با اشاره به مهم ترین مشکلات زعفران کاران خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: سنتی بودن کاشت، داشت و برداشت زعفران یکی از مهمترین مشکلات تولید طلای سرخ در استان است که در کنار این مشکلات نوسانات قیمت طلای سرخ مهم ترین دغدغه تولیدکنندگان این محصول صادراتی است.
لازم به ذکر است: خشکسالیهای 16 ساله، کاهش آبدهی قنوات، کاهش کیفیت منابع آبی، تغییرات و نوسانات قیمت از دیگر مشکلات زعفران کاران در استان خراسان جنوبی است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان صدا و سیمای خراسان جنوبی
مطالب مرتبط:
-
بیش از 15 هزار هکتار مزارع خراسان جنوبی زیر کشت زعفران
-
پیشگیری از سرطان با مصرف روزانه 10 میلیگرم زعفران
-
آغاز برداشت زعفران در خراسان جنوبی
-
خام فروشی و نداشتن برند ملی دو مشکل بزرگ صنعت زعفران
-
وجود 7 واحد فعال فرآوری زعفران در خراسان جنوبی
-
برند سازی دو محصول زرشک و زعفران در خراسان جنوبی
-
ثبت ملی نشان جغرافیایی سه محصول استراتژیک خراسان جنوبی
-
کشت زعفران در بیش از 15هزار هکتار از اراضی خراسان جنوبی
-
آغاز برداشت مرغوب ترین زعفران جهان از مزارع خراسان جنوبی
-
برداشت زعفران؛ گران ترین ادویه جهان