خداحافظی با بوی بد دهان - نمایش محتوای خبر
خداحافظی با بوی بد دهان
خداحافظی با بوی بد دهان
جریان بزاق در دهان موجب برگرداندن PH پلاک به حالت خنثی پس از مصرف مواد قندی میگردد، کاهش ترشح بزاق باعث افزایش احتمال پوسیدگی و بوی بد دهان خواهد گشت.
مازیار میر متحفی دندانپزشک ، گفت: بزاق دهان نقش بسیار مهمی در ایجاد بافرینگ (تعادل اسید باز) و حفظ برقراری PH خنثی در پلاک (لایه چربی که بین دندانها مینشیند) ایجاد مینماید.
وی افزود: جریان بزاق در دهان موجب برگرداندن PH پلاک به حالت خنثی پس از مصرف مواد قندی میگردد، کاهش ترشح بزاق باعث افزایش احتمال پوسیدگی و بوی بد دهان خواهد گشت.
وی در ادامه گفت: حضور یونهای کلسیم، فسفر موجود بزاق در حالت خنثی باعث بوی بد دهان خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: بهترین اجزای مواد غذایی که باعث افزایش بزاق میشوند حاوی اسیدها هستند مانند آبلیمو رقیق همچنین مصرف ویتامینها،مرکبات، لیمو ترش و هویج موجب از بین رفتن بوی سیر و پیاز میشود.
منبع : وب سایت باشگاه خبرنگاران جوان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران