حمایت از کالای ایرانی | سه‌شنبه، ۲۶ تیر ۱۳۹۷

تولید 250 تن گوشت شتر در خراسان جنوبی - نمایش محتوای اقتصاد مقاومتی

 

 

تولید 250 تن گوشت شتر در خراسان جنوبی

250 تن گوشت شتر در سه ماه نخست امسال در خراسان جنوبی تولید شد

250 تن گوشت شتر در سه ماه نخست امسال در خراسان جنوبی تولید شد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان گفت: این مقدار گوشت در واحدهای صنعتی و سنتی شتر در استان تولید شد.

آقای مدرسی تعداد بهره برداران صنعتی و سنتی شترداری در استان را هزار نفر اعلام کرد.

وی با بیان اینکه گوشت شتر تولید شده مازاد بر نیاز استان به استانهای همجوار ارسال می شود، گفت: شتر بیشتر به صورت دام زنده به استانهای همجوار فروخته می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان با تأکید بر اینکه کشتارگاه اختصاصی شتر در استان وجود ندارد، افزود: این استان با توجه به جمعیت شتر نیازمند احداث کشتارگاه شتر است.

 20 درصد جمعیت شتر کشور با 35 هزار نفر شتر به خراسان جنوبی اختصاص دارد.

سالانه هزار و 70 تن گوشت شتر در خراسان جنوبی تولید می شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی

 

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.