تولید 22 هزار و 500 تن گوشت سفید در خراسان جنوبی - نمایش محتوای خبر
تولید 22 هزار و 500 تن گوشت سفید در خراسان جنوبی
تولید 22 هزار و 500 تن گوشت سفید در خراسان جنوبی
22 هزار و 500 تن گوشت سفید در نیمه نخست امسال در خراسان جنوبی تولید شد.
رفیعی پور ، مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: 22 هزار و 500 تن گوشت سفید در نیمه نخست امسال در خراسان جنوبی تولید شد که این گوشت ها به ارزش 88 میلیارد تومان در 700 واحد مرغداری استان تولید شده است .
آقای رفیعی پور افزود: 30 درصد این تولیدات در داخل خراسان جنوبی و مابقی در سایر استانهای کشور مصرف شده است .
وی گفت :در این مدت 13 میلیون و 900 قطعه جوجه ریزی در مرغداری های استان انجام شد.
منبع : معاونت خبر صدا و سیمای مرکز خراسان جنوبی
مطالب مرتبط:
-
افزایش 25 هزار تنی تولید گوشت در جامعه عشایر
-
تولید بیش از 10 هزار تن گوشت سفید در خراسان جنوبی
-
گوشت، مرغ و ماهی را به این شکل مصرف کنید
-
تولید 200 تن گوشت بوقلمون در خراسان جنوبی
-
تامین امنیت غذایی در کشور از وظایف دامپزشکی
-
افزایش 40 درصدی تولید گوشت شتر مرغ در خراسان جنوبی
-
افزایش 3.5 برابری تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی
-
شهرستان درمیان دومین قطب تولید کننده گوشت سفید استان