رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

تولید 217 تن گوشت شترمرغ در خراسان جنوبی - نمایش محتوای اقتصاد مقاومتی

 

 

تولید 217 تن گوشت شترمرغ در خراسان جنوبی

217 تن گوشت شترمرغ در 16 واحد پرورشی خراسان جنوبی تولید شد

 

217 تن گوشت شترمرغ در 16 واحد پرورشی خراسان جنوبی تولید شد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گفت: این مقدار گوشت را 17 بهره بردار این بخش با کشتار 6 هزار و 200 قطعه شترمرغ در استان تولید کردند.
سیدجلال مدرسی افزود: ارزش گوشت شترمرغ تولید شده در استان را 72 میلیارد ریال اعلام کرد .
وی گفت:30 درصد گوشت تولید شده در استان مصرف و 70 درصد به تهران و استانهای همجوار ارسال می شود.
در مدت مشابه پارسال 195 تن گوشت شتر مرغ در خراسان جنوبی تولید شد .
گوشت شترمرغ علاوه بر میزان چربی پایین دارای میزان بالای اسید لینولنیک، آهن، روی، منیزیم و ویتامین های B1و B2 است و مصرف گوشت شترمرغ برای افرادی که مبتلا به ناراحتی های قلبی و فشارخون بالا هستند توصیه می شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی

 

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.