رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۲۷ شهریور ۱۳۹۸

تولید 18 تن گوشت شتر مرغ در استان - نمایش محتوای خبر

 

 

تولید 18 تن گوشت شتر مرغ در استان

سالانه 18 تن گوشت شتر مرغ در خراسان جنوبی تولید می شود.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی حدود 30 درصد گوشت مرغ تولیدی در داخل استان به مصرف می رسد و مازاد مصرف استان به تهران ، فارس و خراسان رضوی صادر می شود.

آقای هادریادی افزود: در حال حاضر 6 واحد پرورش شتر مرغ دارای پروانه بهره برداری در استان فعال است.

هر کیلو گوشت شترمرغ در خراسان جنوبی 30 هزار تومان به فروش می رسد.

بیشترین آمار پرورش شتر مرغ مربوط به شهرستانهای قاین و سراسان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی عدم امکان استفاده از محصولات فرعی این پرنده را از مهم ترین مشکلات پرورش دهندگان شتر مرغ در استان اعلام کرد.

 

منبع : معاونت اطلاعات و اخبار خراسان جنوبی