جهش تولید | شنبه، ۸ آذر ۱۳۹۹

تولید 16 تن گوشت شترمرغ در استان - نمایش محتوای خبر

 

 

تولید 16 تن گوشت شترمرغ در استان

16 تن گوشت شتر مرغ در استان تولید شد.

16 تن گوشت شتر مرغ در استان خراسان جنوبی تولید شد.

این مقدار گوشت که 2 تن از پارسال بیشتر است 4 میلیارد و 800 میلیون ریال درآمد عاید بهره برداران کرد.

30 درصد گوشت شترمرغ تولید شده، در استان مصرف و 70 درصد آن به استانهای تهران، خراسان رضوی و فارس ارسال می شود.

  270 نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم در 13 واحد پرورش شتر مرغ که  3 هزار و 755 قطعه ظرفیت دارد کار می کنند.

منبع: معاونت خبر صدا و سیمای خراسان جنوبی