تولید 152 تن محصولات دامی و کشاورزی در کارگاههای اقتصاد مقاومتی - نمایش محتوای خبر
تولید 152 تن محصولات دامی و کشاورزی در کارگاههای اقتصاد مقاومتی
152 تن محصولات دامی و کشاورزی در کارگاههای اقتصاد مقاومتی تولید شد.
بیش از 152 تن محصولات دامی و کشاورزی ، از آغاز امسال در کارگاههای اقتصاد مقاومتی خراسان جنوبی تولید شد .
محمد زهرایی ، مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت : این محصولات در203 کارگاه اقتصاد مقاومتی تولید شده است .
محمد زهرایی افزود : این تولیدات شامل 60 تن گوشت شترمرغ ، 13 تن گوشت قرمز و فراورده های لبنی ،35 تن محصولات سبزی و صیفی ، 2 تن و 200 کیلوگرم گوشت ماهی ،4.5 تن گوشت بوقلمون ،4.5 تن قارچ دکمه ای و صدفی ،3 تن عسل ،60 کیلوگرم زعفران و 30 تن ورمی کمپوست است .
وی گفت : بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای بازاریابی و فروش تولیدات کارگاههای اقتصاد مقاومتی با چندین فروشگاه و شرکت داخلی و بین المللی قرارداد بسته است .
مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی افزود : از آغاز امسال 540 کارگاه اقتصاد مقاومتی در خراسان جنوبی راه اندازی شده است که برای حدود 600 نفر شغل ایجاد کرده است .
منبع : معاونت خبر صدا و سیمای خراسان جنوبی
مطالب مرتبط:
-
افزایش راندمان کشاورزی با اجرای طرح کشاورزی حفاظتی
-
خرید توافقی راهکاری برای کوتاه شدن دست دلالان
-
در آمد 64 میلیارد تومانی عشایر استان با تولید فرآورده های دامی
-
آغاز توزیع علوفه یارانه ای بین عشایر استان
-
بررسی عملکرد کارگاههای اقتصاد مقاومتی در مجمع عالی بسیج استان
-
اشتغالزایی برای 8339 نفر در خراسان جنوبی
-
راه اندازی 963 کارگاه اقتصاد مقاومتی در خراسان جنوبی در سال 1394
-
محصولات استراتژیک پتانسیلی قابل توجه برای توسعه بخش کشاورزی استان
-
افزایش تولید محصولات کشاورزی با مدیریت صحیح منابع آب و خاک
-
افزایش 4 درصدی تولید محصولات کشاورزی با مدیریت صحیح منابع آب و خاک