جهش تولید | شنبه، ۱۰ آبان ۱۳۹۹

تولید 12 هزار تُن گوشت مرغ در مرغداری‌های خراسان جنوبی - نمایش محتوای خبر

 

 

تولید 12 هزار تُن گوشت مرغ در مرغداری‌های خراسان جنوبی

نیمه نخست امسال

مدیرکل دامپزشکی استان گفت: این مقدار گوشت از کشتار 6 میلیون و 689 هزار و 889  قطعه مرغ تولید شد.

محمد اصغرزاده افزود: در این مدت 15 میلیون و 279 هزار و 917 قطعه جوجه ریزی در واحد‌های پرورش مرغ در استان انجام شد.

وی دوره پرورش مرغ در واحد‌های پرورشی را ۴۵ روز اعلام کرد و گفت: به طور میانگین هر واحد مرغداری در سال ۳تا۴ دوره جوجه ریزی دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان گفت: مرغ تولیدی مازاد بر نیاز داخل استان به استان‌های همجوار ارسال می‌شود.

وی افزود: هم اکنون مرغ تولید شده در واحد‌های مرغداری استان در ۳کشتارگاه طیور در شهرستان‌های بیرجند و قاین کشتار می‌شوند.

هم اکنون 789 واحد مرغداری گوشتی و 49 واحد مرغداری تخم گذار و پولت در خراسان جنوبی فعال است.