رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۷ تیر ۱۳۹۸

تولید سالانه 800 تن گوشت شترمرغ در قاین - نمایش محتوای خبر

 

 

تولید سالانه 800 تن گوشت شترمرغ در قاین

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قاین گفت: ۵۳ واحد پرورش شتر مرغ گوشتی وتولید سالانه 800 تن گوشت شترمرغ در قاین مولد و توام در سطح شهرستان وجود دارد.

سیدعبدالحسین سجادی با بیان اینکه قاین، ۲۸ درصد گوشت شتر مرغ استان را تولید می‌کند، افزود:۱۰ درصد گوشت تولیدی در داخل شهرستان مصرف و مابقی به استان‌های اصفهان، البرز، تهران، شیراز، خراسان رضوی و شمالی و کرمان ارسال می ‌شود.

وی گفت: سالانه ۶ هزار قطعه جوجه در واحد‌های پرورش شتر مرغ شهرستان تولید و برای استفاده در واحد‌های سطح استان ارسال می ‌شود.

سجادی افزود: تعداد ۲۰۰ خانوار به صورت مستقیم از پرورش شتر مرغ در این شهرستان امرار معاش می‌ کنند.

‌پرورش شترمرغ به دلیل داشتن نیاز آبی کمتر ، با توجه به کمبود منابع آبی کشور و خراسان جنوبی جزو صنایع دارای اهمیت بالا است.