رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۲ مهر ۱۳۹۸

تولید سالانه 348 تن گوشت بوقلمون و شترمرغ در استان - نمایش محتوای خبر

 

 

تولید سالانه 348 تن گوشت بوقلمون و شترمرغ در استان

alt

سالانه 348 تن گوشت بوقلمون و شترمرغ در خراسان جنوبی تولید می شود .

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی ارزش این تولیدات را 4 میلیارد و 428 میلیون  تومان اعلام کرد و گفت : 330 تن این تولیدات مربوط به گوشت بوقلمون و بقیه مربوط به شترمرغ است .

آقای هادربادی با بیان اینکه شش واحد پرورش شترمرغ و دو واحد پرورش بوقلمون در خراسان جنوبی فعال است افزود : بیشترین تولیدات گوشت بوقلمون مربوط به شهرستانهای سربیشه و نهبندان و بیشترین تولیدات گوشت شترمرغ مربوط به شهرستانهای قاین و سرایان است .

وی گفت : بیست  تا سی درصد تولیدات گوشت بوقلمون و شترمرغ در داخل استان مصرف و مابقی به استانهای تهران ، خراسان رضوی ، فارس و سیستان و بلوچستان ارسال می شود .

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی ، نبود امکانات استفاده از محصولات فرعی شترمرغ و گرانی نهاده های تولیدی از جمله خوراک بوقلمون و تکمیل نبودن زنجیره تولید بویژه کشتارگاه های بوقلمون را از جمله مشکلات پرورش دهندگان این پرندگان در استان برشمرد .

منبع: معاونت اطلاعات و اخبار مرکز خراسان جنوبی