رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸

تولید بیش از 5 تن گوشت قرمز در نهبندان - نمایش محتوای خبر

 

 

تولید بیش از 5 تن گوشت قرمز در نهبندان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان گفت: از ابتدای امسال درتولید بیش از 5 تن گوشت قرمز در نهبندان کشتارگاههای شهرستان 5 هزار و 100 کیلوگرم گوشت قرمز سالم و بهداشتی تولید  و  312 کیلوگرم گوشت قرمز هم  غیر قابل مصرف تشخیص داده  که ضبط و معدوم شد.
راه انجام از کاهش 40 درصدی تولید گوشت قرمز از ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل در این شهرستان خبرداد و افزود: پارسال در این مدت 9 تن گوشت قرمز تولید شد که کاهش آن در سال جاری به دلیل مواردی همچون توزیع گوشت تنظیم بازار بوده است.

وی با بیان اینکه  شبکه دامپزشکی نهبندان برای پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و حیوان بر تولید، توزیع و عرضه گوشت قرمز به عنوان یک فرآورده خام دامی مهم نظارت دقیق دارد، افزود: معاینه دام‌های کشتاری قبل از کشتار و بازرسی لاشه و اندام‌های داخلی در حین کشتار توسط کارشناسان دامپزشکی انجام و گوشت استحصال شده پس از نصب لیبل سلامت دامپزشکی که نشان دهنده تاریخ تولید و انقضاء، سن و جنس دام است، توسط خودروهای سردخانه دار به قصابی‌های شهرستان حمل می‌شود.
رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان گفت: برای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، باید تمامی لاشه های دامهای کشتار شده به مدت 24 ساعت در پیش سرد نگهداری شود و پس از آن اجازه توزیع و فروش توسط دامپزشکی داده خواهد شد.