رونق تولید ملی | شنبه، ۲۹ تیر ۱۳۹۸

تولید بیش از ۳۰ تن گوشت بوقلمون در خوسف - نمایش محتوای خبر

 

 

تولید بیش از ۳۰ تن گوشت بوقلمون در خوسف

بیش از ۳۰ تن گوشت بوقلمون در خوسف تولید شد.

از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از 30 تن گوشت بوقلمون در شهرستان خوسف تولید شده است.

دکتر رضا محمودی زاده رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خوسف گفت: با وجود فعالیت یک واحد پرورش بوقلمون در شهرستان خوسف در ده ماهه نخست امسال، بیش از سی تن گوشت بوقلمون در واحدهای پرورش این شهرستان تولید شده است که هر دوره پرورش این طیور چهار ماه است.

وی افزود: نبود واحد کشتارگاهی و مراکز بسته بندی گوشت بوقلمون از حلقه های مفقوده در زنجیره تولید تا عرضه گوشت بوقلمون در این شهرستان است.

وی گفت: بوقلمون پرورشی این شهرستان به کشتارگاه های استان ارسال می شود و با بسته بندی مناسب در سطح استان عرضه می شود.

رئیس شبکه دامپزشکی خوسف با اشاره به اینکه مصرف گوشت بوقلمون به دلیل خواص آن و تاثیر در ارتقاء سطح سلامت نیازمند فرهنگ سازی است، افزود: فسفر موجود در بوقلمون چهار برابر میگو است و این در حالی است که 80 درصد عامل تشکیل کلسیم در استخوان های بدن فسفر است.

وی بیان کرد: در بوقلمون مقدار زیادی امگا 3 وجود دارد که باعث باز شدن مجاری عروق بدن و پایین آورنده کلسترول می شود و از بیماری های مزمن جلوگیری می کند.

در پایان دکتر محمودی گفت: تاکنون مورد مشکوکی از بیماری آنفلوآنزا فوق حاد پرندگان در خوسف مشاهده نشده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان صدا و سیمای خراسان جنوبی