رونق تولید ملی | جمعه، ۲۶ مهر ۱۳۹۸

توصیه‌های تغذیه‌ای قند و شیرینی نوروز 94 - نمایش محتوای خبر

 

 

توصیه‌های تغذیه‌ای قند و شیرینی نوروز 94

اگر می‌خواهید دچار افزایش وزن در عید نوروز نشوید باید حد مجاز و اصولی مصرف مواد قندی و شیرینی را رعایت کنید.

پیام فرهبخش متخصص تغذیه گفت: مواد شیرینی را به طور متناسب استفاده کنند چون شیرینی‌ها معمولاً چربی و قند شکرشان زیاد است و از آن جایی که قند و شیرینی و چربی در هرم غذایی قرار دارند.
توصیه می‌شود: مصرف آن در حد گه گاه توصیه می‌شود بهتر است حداقل مصرف آن را کم‌تر کنند ولی اگر می‌خواهند استفاده کنند یک مقدار از حجم کربو هیدرات مانند ناهار و شام (ماکارونی) کم‌تر کنند.
وی در ادامه افزود: هر گرم مواد قندی 4 گرم به فرد انرژی می‌دهد یعنی اگر فرد 100 گرم شیرینی مصرف کند حدود 400 تا 500 کالری اضافه دریافت می‌کند به دلیل اینکه این شیرینی‌ها حاوی چربی هستند معمولاً 100 گرم شیرینی به فرد 500 کالری انرژی بدهد.
وی خاطر نشان کرد: اگر فرد این عمل را در 2 هفته عید انجام دهد حدوداً 1 کیلو افزایش وزن پیدا می‌کند.

منبع : وب سایت رسمی باشگاه خبرنگاران جوان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران