اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | جمعه، ۲۸ مهر ۱۳۹۶

تغذیه در سفر - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

تغذیه در سفر

Loading the player...

 

موشن گرافیک تغذیه درسفر از آغازین لحظه حرکت هر انسانی در وادی حیات، سلامتی جسم و جان، قدرت بدنی، وسعت‌اندیشه، شور، نشاط و ... به منظور دست‌یابی به تکامل و نیل به کمال وقتی میسر خواهد شد که فرد به ‌طور مداوم و در تمام دوران زندگی از یک تغذیه متعادل، متناسب، متنوع و پاکیزه برخوردار شده باشد.

تغذیه مناسب هنگام سفر مسافرت زمان مناسبی برای استراحت و گذراندن تعطیلاتی به یاد ماندنی است، اما در خیلی از موارد به دلیل رعایت نشدن نکات بهداشتی و مصرف مواد غذایی فاسد، افراد دچار مسمومیت می شوند.

این در حالی است که با رعایت نکاتی ساده، می توان از مسمومیت غذایی در سفر جلوگیری کرد. رستوران های بین راهی، به عنوان یکی از مهم ترین عوامل مسمومیت غذایی در افراد هنگام سفر به شمار می روند.

در طول سفر نوع غذایی که مصرف می شود از اهمیت بسیاری برخوردار است. متخصصان صنایع غذایی تأکید دارندبا توجه به این که رطوبت زیاد، رشد و تکثیر میکروب ها را زیاد می کند باید سعی شود در طول راه از غذاهای نیمه خشک با رطوبت کم استفاده شود.

در غیر این صورت افراد دچار بیماری های ناشی از غذای مسموم حالت تهوع و استفراغ، درد در ناحیه شکم و تب می شوند.