تجمع اعتراض آمیز اساتید و طلاب مدارس علمیه بیرجند در محکومیت جنایات رژیم آل سعود - نمایش محتوای خبر
تجمع اعتراض آمیز اساتید و طلاب مدارس علمیه بیرجند در محکومیت جنایات رژیم آل سعود
صبح امروز اساتید و طلاب مدارس علمیه بیرجند با سردادن شعارهای ضد استکباری خشم و انزجار خود را از جنایات رژیم آل سعود در یمن اعلام کردند.
مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ، مرگ بر آل سعود ، ملت مظلوم یمن دست خدا یارتان ، بمیرد ، بمیرد دشمن خونخوارتان و رژیم پادشاهی عاقبتش سقوط است از جمله شعارهای تجمع کنندگان بود.
امام جمعه بیرجند در این مراسم گفت:امروز مردم بی دفاع یمن در آستانه یک فاجعه انسانی قرار دارند.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضایی ، قائم مقام نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بیرجند با اشاره به اینکه جنگ اصلی مردم یمن با آمریکاست ؛ گفت: عربستان سعودی توان مبارزه با مردم یمن را ندارند و فقط با سلاحهای استکبار جهانی مردم بی دفاع را به خاک و خون می کشد.
وی با اشاره به اینکه همه مسلمانان باید ملت مظلوم یمن را یاری کنند،گفت: در این برهه حساس باید با اتحاد ،همدلی و هوشیاری دیو اصلی و شیطان بزرگ،آمریکا را هدف قرار دهیم.
امام جمعه بیرجند گفت: مردم یمن بدانند با ایستادگی،یاری خداوند و اتحاد پیروزی نهایی هستند.
منبع : معاونت اطلاعات و اخبار مرکز خراسان جنوبی
مطالب مرتبط:
-
تجمع حوزويان بيرجند در محکوميت جنايات آل سعود در يمن
-
کمک 95 میلیون ریالی مردم خراسان جنوبی به مردم یمن
-
خطبه های نماز جمعه شهرستانها ( 4 اردیبهشت )
-
محکومیت جنایات رژیم آل سعوددر کشتار مردم مظلوم و بی دفاع یمن در میعادگاه های نماز جمعه
-
راهپیمایی دانش آموزان طبسی در حمایت از کودکان یمن
-
همبستگی با مردم مقاوم یمن
-
برگزاری تظاهرات ضد صهیونیستی در 27 شهریور ماه
-
خروش نمازگزاران در محکومیت حمله به مسجد الاقصی