جهش تولید | دوشنبه، ۲۹ دی ۱۳۹۹

تاثیر کرفس کوهی در کاهش چربی خون - نمایش محتوای خبر

 

 

تاثیر کرفس کوهی در کاهش چربی خون

کرفس کوهی به وسیله جذب چربی خون در افراد به کاهش آن کمک می‌کند.

مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه گفت: مصرف کرفش "کوهی و کدو" سبب کاهش فشار خون و چربی خون افراد می‌شود اما برای کاهش میزان آن نباید به تنهای بر مصرف این مواد تاکید کرد.

وی افزود: پتاسیم موجود در کرفس کوهی و کدو به کاهش فشار خون افراد کمک می‌کند، مصرف این مواد غذایی در کنار استفاده از داروها برای کنترل چربی و فشارخون توصیه می‌شود و مصرف کدو و کرفس کوهی به دلیل آنکه به میزان زیادی نخواهد بود به کنترل این بیماری‌ها کمکی نمی کند.

این متخصص تغذیه ادامه داد: همچنین کدو و کرفس کوهی به وسیله جذب چربی خون در افراد می‌تواند میزان آن را در بدن کاهش دهد، هرچند تاکنون تاثیرات دیگر این مواد غذایی بر بدن شناخته نشده است.

منبع : وب سایت باشگاه خبرنگاران صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران