رونق تولید ملی | جمعه، ۴ بهمن ۱۳۹۸

تاثیر مصرف نان‌های سبوس‌دار در کاهش تشنگی ماه رمضان - نمایش محتوای خبر

 

 

تاثیر مصرف نان‌های سبوس‌دار در کاهش تشنگی ماه رمضان

مصرف نان‌های سبوس‌دار در وعده‌های افطار و سحر کمک می کند تا روزه دار کمتر تشنه شود.

پیام فرح‌بخش متخصص تغذیه بیان کرد: در ماه رمضان به دلیل ساعات زیاد روزه داری بهتر است روزه‌داران برای کاهش تشنگی به جای مصرف نان‌های سفید مانند نان فانتزی و نان لواش از نان‌های سبوس دار مانند نان سنگک و نان بربری و نان جو استفاده کنند

وی افزود: این نان‌ها به دلیل داشتن فیبر فراوان می‌توانند در کاهش گرسنگی نیز موثر باشد

این متخصص بیان کرد: یکی از مشکلات شایع روزه‌داران که بیشتر در نیمه دوم ماه رمضان مشاهده می‌شود یبوست است که مصرف این نان‌ها و میوه‌های دارای فیبر فراوان مانند سیب و مصرف سبزیجات می‌تواند در کاهش آن موثر باشد

منبع : وب سایت باشگاه خبرنگاران جوان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران