رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۲۵ تیر ۱۳۹۸

برگزاری جشنواره نان سالم در بیرجند - نمایش محتوای خبر

 

 

برگزاری جشنواره نان سالم در بیرجند

نخستین جشنواره نان سالم در بیرجند برگزار شد.

در این جشنواره 23 دانش آموز دختر رشته صنایع غذایی هنرستان رسالت بیرجند، 58 نوع نان سنتی و غیر سنتی با طعم های مختلف را به نمایش گذاشتند.

نان کماچ،نان جو،نان جزغاله ای،نان تابه ای،نان کنجدی وگردویی،نان پترک،نان گل پونه ای،نان سیب زمینی،نان نارگیلی،نان سبوسدار، نان کماچ چهار مغز و نان گوشت قورمه از جمله این نانها بود.

معاون فنی هنرستان رسالت گفت: در پخت این نان ها انواع سبزیجات محلی مانند پترک،آنغوزه ،پونه و انواع غلات مانند ذرت،ارزن،جو وهمچنین سیب زمینی،پیاز و سیر به کار رفته است.

خانم قدملی افزود : این جشنواره با هدف آشنایی خانواده ها با نان های سنتی و تغذیه سالم برگزار شد .

در پایان این جشنواره پس از تست طعم سنجی، نان ها بر اساس رنگ،طعم،مزه و ارزش غذایی امتیاز بندی و 5 نمونه نان ارزن ،سویا ،جو ،ذرت و سبوس دار برتر شناخته شدند و از 5 دانش آموز تجلیل شد.