جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱۳ آذر ۱۳۹۹

برداشت اولین محصول خرمای پُرکو و خاره خوش در روستای دهسلم - نمایش محتوای خبر

 

 

برداشت اولین محصول خرمای پُرکو و خاره خوش در روستای دهسلم

زهرا رضایی ملکوتی گفت: نخلستان دهسلم  تقریبا ۴۰۰هکتار، وسعت دارد.
 
 
وی افرود: ۱۵۰هکتار از آن مربوط به نخلستان قدیم و ۲۵۰هکتار مربوط به نخلستان جدید است.

رضایی ملکوتی گفت: تنوع خرما در این روستا باعث رونق کشاورزی و در پی آن رونق اقتصادی منطقه شده است.

مدیر پایگاه میراث جهانی بیابان لوت استان گفت: از اواسط مرداد براشت اولین محصول خرمای کبکاب (kabkaab) در روستای دهسلم آغاز می‌شود و تا اواخر شهریور  ادامه دارد.
 
وی افزود: این خرما بسیار مرغوب بوده و نسبت به دیگر انواع خرما زودتر می‌رسد.
 
ملکوتی گفت: پس از آن نوبت برداشت خرمای پُرکو و خاره خوش است که تا اواخر مهر ماه ادامه پیدا می‌کند.
 
وی افزود: خرما‌های پرکو و خارخوش نسبت به خرمای کبکاب تیره‌تر بوده و ماندگاری بیشتری دارند.

ملکوتی گفت: خرمای برداشت شده توسط شرکت تعاونی نخل کاران بسته بندی شده و به دیگر نقاط استان ارسال می‌شود.