آیا کباب کردن جوجه و گوشت سرطانزا است؟ - نمایش محتوای خبر
آیا کباب کردن جوجه و گوشت سرطانزا است؟
آیا کباب کردن جوجه و گوشت سرطانزا است؟
سیاه شدن گوشت و جوجه هنگام کباب کردن برروی منقل سرطانزا است.
کیمیاگر، متخصص تغذیه گفت: اگر در هنگام کباب کردن جوجه و گوشت برروی ذغال گوشت و جوجه سیاه شود بله سرطانزا است.
وی ادامه داد: وقتی شما گوشت را روی ذغال کباب میکنید مقداری از چربی گوشت روی ذغال و خاکستر میریزد و وقتی چربی با این حرارت بسیار زیاد برخورد میکند، ماده و ترکیبات سرطانزا را تولید میکند.
این متخصص تغذیه افزود: یک روش سالم و بی ضرر برای کباب کردن گوشت فاصله مناسب بین کباب و ذغال است و همچنین کباب را روی منقل باد نزنیم، زیرا ترکیبات سیاهی روی کباب ایجاد میشود و این ترکیبات ایجاد سرطان میکند.
منبع : وب سایت باشگاه خبرنگاران جوان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
مطالب مرتبط:
-
خواص فوق العاده سبزیجات زرد و نارنجی
-
تغذیه ناسالم عامل ایجاد 25 درصد سرطانها
-
درد و سوزش معده را جدی بگیرید
-
تاثیر فلفل در کاهش وزن بدن
-
سرطانهای خطرناک زنان نتیجه مصرف گیاه رازیانه
-
گوشت پخته خطر بروز تب مالت را کاهش میدهد
-
اکسیژن راهی برای مبارزه با سرطان
-
سرطانهای اعجابانگیز در صورت مصرف ظروف یکبارمصرف
-
راه اندازی واحد صنعتی تولید بوقلمون در بشرویه
-
اسامی فرآوردههای گوشتی و نمکهای غیرمجاز اعلام شد