جهش تولید | دوشنبه، ۱۲ خرداد ۱۳۹۹

افزایش 3.5 برابری تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی - نمایش محتوای خبر

 

 

افزایش 3.5 برابری تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی

تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی 3.5 برابر افزایش یافت .

علیرضا رفیعی ‌پور ، مدیر کل دامپزشکی خراسان‌ جنوبی گفت : در 9 ماه گذشته هزار و 332 تن گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان تولید شد که 3.5 برابر مقدار تولید این محصول در مدت مشابه سال گذشته است .

در مدت مشابه سال گذشته 360 تن گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی تولید شد .

علیرضا رفیعی ‌پور افزود : تولیدات مرغ آنتی بیوتیک امسال در خراسان جنوبی با جوجه ریزی 740 هزار قطعه مرغ در 11 واحد پرورش این طیور در استان حاصل شد .

مرغ بدون آنتی بیوتیک استان خراسان جنوبی در شهرستانهای نهبندان ، قاین ، خوسف ، طبس و بیرجند پرورش داده می شود که علاوه بر تأمین نیاز این استان ، به خراسان رضوی نیز فرستاده می شود .

منبع : معاونت خبر صدا و سیمای خراسان جنوبی