افزایش 3.5 برابری تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی - نمایش محتوای خبر
افزایش 3.5 برابری تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی
افزایش 3.5 برابری تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی
تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی 3.5 برابر افزایش یافت .
علیرضا رفیعی پور ، مدیر کل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت : در 9 ماه گذشته هزار و 332 تن گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان تولید شد که 3.5 برابر مقدار تولید این محصول در مدت مشابه سال گذشته است .
در مدت مشابه سال گذشته 360 تن گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی تولید شد .
علیرضا رفیعی پور افزود : تولیدات مرغ آنتی بیوتیک امسال در خراسان جنوبی با جوجه ریزی 740 هزار قطعه مرغ در 11 واحد پرورش این طیور در استان حاصل شد .
مرغ بدون آنتی بیوتیک استان خراسان جنوبی در شهرستانهای نهبندان ، قاین ، خوسف ، طبس و بیرجند پرورش داده می شود که علاوه بر تأمین نیاز این استان ، به خراسان رضوی نیز فرستاده می شود .
منبع : معاونت خبر صدا و سیمای خراسان جنوبی
مطالب مرتبط:
-
تولید 22 هزار و 500 تن گوشت سفید در خراسان جنوبی
-
افزایش 30 درصدی تولید گوشت قرمز و 8 درصدی گوشت سفید در استان
-
عارضه سبز شدن عضله سینه مرغ منشاء عفونی ندارد
-
پرورش مرغ گوشتی بدون آنتی بیوتیک در بشرویه
-
تولید بیش از 10 هزار تن گوشت سفید در خراسان جنوبی
-
تولید سالانه 70 هزار تن گوشت مرغ در استان
-
تلف شدن37 هزار قطعه مرغ در درمیان
-
تولید 607 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی
-
تولید ۱۰ درصدی مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی
-
تولید 765 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی