جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۰ فروردین ۱۳۹۹

افزایش 3.5 برابری تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک - نمایش محتوای خبر

 

 

افزایش 3.5 برابری تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک

تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک افزایش 3.5 برابری یافت.

تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان خراسان جنوبی 3.5 برابر شد.

محمد اصغرزاده، معاون سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: پارسال هزار و 463 تن گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان تولید شد که 3.5 برابر تولیدات سال 93 بود.

سال 93 ، 410 تن گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی تولید شد.

محمد اصغرزاده افزود: گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی، در شهرستان‌های بیرجند، نهبندان، سرایان، قاین، طبس، خوسف، بشرویه و فردوس تولید می‌ شود.

معاون سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: واحدهای تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک خراسان جنوبی نیز از 3 واحد در سال 93 به 18 واحد در سال 94 افزایش یافت.

در واحدهای تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک، با فراهم کردن شرایط بهداشتی ویژه، از مصرف هر گونه آنتی بیوتیک برای طیور خودداری می شود.

منبع: معاونت خبر صدا و سیمای خراسان جنوبی