جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱۵ خرداد ۱۳۹۹

افزایش 21 درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری - نمایش محتوای اقتصاد مقاومتی

 

 

افزایش 21 درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری

افزایش 21 درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری


جوجه ریزی طیور گوشتی در واحدهای پرورش مرغ خراسان جنوبی21 درصد افزایش یافت

جوجه ریزی طیور گوشتی در واحدهای پرورش مرغ خراسان جنوبی21 درصد افزایش یافت.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور دامپزشکی استان گفت: از آغاز امسال تا کنون 25 میلیون و 535 هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان انجام شده که این رقم در مدت مشابه پارسال 20 هزار و 971 قطعه بوده است.

محمد علی بخشی پیش بینی کرد: با این مقدار جوجه ریزی 44 هزار تن گوشت مرغ در مرغداری ها ی استان تولید شود.
وی تشدید نظارت و مراقبت بهداشتی دامپزشکی، عدم بیماری های حاد و واگیردار طیور، بهبود مدیریت بهداشتی و اقتصادی مرغداران و سایر پرورش دهندگان انواع طیور و همچنین برقراری تعادل نسبی بین قیمت تمام شده محصول و قیمت محصول در بازار مصرف را به عنوان مهمترین دلایل افزایش میزان جوجه ریزی دانست.
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور دامپزشکی استان گفت: به طور میانگین هر واحد مرغداری در سال 3 تا 4 دوره جوجه ریزی دارد.
بیش از 700 واحد پرورشی طیور در خراسان جنوبی فعال است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی

  

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.