رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۲۶ شهریور ۱۳۹۸

افزایش 20 درصدی تولید گوشت شتر در خراسان جنوبی - نمایش محتوای خبر

 

 

افزایش 20 درصدی تولید گوشت شتر در خراسان جنوبی

تولید گوشت شتر در استان 20 درصد افزایش یافت.

تولید گوشت شتر در استان خراسان جنوبی 20 درصد افزایش یافت.

هاشم ولی پور مطلق، مدیر کل جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: از آغاز امسال 207 تن گوشت شتر در استان تولید شد که این مقدار در مدت مشابه پارسال 172 تن بوده است.

هاشم ولی پور مطلق افزود: در این مدت هزار و 109 نفر شتر در 65 واحد صنعتی و سنتی استان کشتار شد.

وی ارزش گوشت شتر تولید شده در استان را 49 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: بهره برداران صنعتی و سنتی شترداری در استان هزار و 650 نفر هستند.

مدیر کل جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: هم اکنون 14 واحد صنعتی پرورش شتر با ظرفیت 552 نفر شتر در استان فعال است و بقیه واحدها به صورت پراکنده و سنتی هستند.

وی افرود: گوشت شتر تولید شده در استان به استانهای تهران، خراسان رضوی، قم و سمنان صادر می شود.

استان خراسان جنوبی با جمعیت 29 هزار و 500 نفر شتر، رتبه دوم صنعت پرورش شتر در کشور را به خود اختصاص داده است.

منبع: معاونت خبر صدا و سیمای خراسان جنوبی