جهش تولید | شنبه، ۱۶ فروردین ۱۳۹۹

افزایش 18 درصدی تولید گوشت بوقلمون در خراسان جنوبی - نمایش محتوای خبر

 

 

افزایش 18 درصدی تولید گوشت بوقلمون در خراسان جنوبی

تولید گوشت بوقلمون در خراسان جنوبی افزایش 18 درصدی دارد.

405 تن گوشت بوقلمون از آغاز امسال در خراسان جنوبی تولید شد که این تولیدات 18 درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش داشت.

هاشم ولی پورمطلق، مدیر کل جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: این مقدار گوشت با کشتار 54 هزار قطعه بوقلمون در 3 واحد پرورش این طیور در استان خراسان جنوبی حاصل شد که ارزش آن 4 میلیارد و 860 میلیون تومان است.

در مدت مشابه سال گذشته 330 تن گوشت بوقلمون در استان تولید شد.

هاشم ولی پورمطلق افزود: 70 درصد گوشت بوقلمون تولید شده در خراسان جنوبی، به استانهای همجوار ارسال می شود.

در واحدهای پرورش بوقلمون خراسان جنوبی در هر دوره 3 تا 4 ماهه، بیش از 20 هزار قطعه بوقلمون پرورش داده می شود.

منبع: معاونت خبر صدا و سیمای خراسان جنوبی