رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸

افزایش 17 درصدی تولید گوشت سفید در استان - نمایش محتوای خبر

 

 

افزایش 17 درصدی تولید گوشت سفید در استان

تولید گوشت سفید در خراسان جنوبی امسال نسبت به پارسال 17 درصد افزایش یافت.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: امسال 13 هزار و 572 تن گوشت سفید در استان تولید شد که این میزان پارسال 11 هزار و 670 تن بوده است.

718 واحد پرورش مرغ گوشتی در خراسان جنوبی فعال است.

آقای رضایی همچنین افزود: امسال هزار و 102 تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.

هم اکنون 4 کشتارگاه صنعتي در استان فعال است که گوشت های استحصالی در اين كشتارگاه ها پس از معاينات و انجام ساير اقدامات لازم به مهر سلامت دامپزشكی ممهور و شناسه بهداشتی توليد و انقضاء بر روی لاشه نصب می شود.

هم اکنون 3کشتارگاه صنعتي طیور و یک کشتارگاه صنعتی دام تحت نظارت دامپزشکی در خراسان جنوبی فعال است.