رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

افزایش 13 و نیم درصدی تولید گوشت سفید در خراسان جنوبی - نمایش محتوای خبر

 

 

افزایش 13 و نیم درصدی تولید گوشت سفید در خراسان جنوبی

تولید گوشت سفید امسال در خراسان جنوبی نسبت به پارسال 13 و نیم درصد افزایش یافت.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه امسال 12 هزار و 321 تن گوشت سفید در  استان تولید شده است گفت: این میزان پارسال 10 هزار و 846 تن بود.

718 واحد پرورش مرغ گوشتی در خراسان جنوبی فعال است.

آقای رضایی همچنین با اشاره به تولید هزار و 21 تن گوشت قرمز از ابتدای امسال گفت: این میزان در مقایسه با مدت مشابه پارسال که هزار و 13 تن گوشت بوده، یک درصد افزایش داشته است.

هم اکنون 3کشتارگاه صنعتي طیور و یک کشتارگاه صنعتی دام تحت نظارت دامپزشکی در خراسان جنوبی فعال است.