رونق تولید ملی | جمعه، ۲۴ آبان ۱۳۹۸

افزایش 10 درصدی گوشت مرغ در استان - نمایش محتوای خبر

 

 

افزایش 10 درصدی گوشت مرغ در استان

alt

تولید گوشت مرغ در خراسان جنوبی 10 درصد افزایش یافت شد.

مدیر کل دامپزشکی خراسان جنوبی از تولید سه هزار و 117 تن گوشت مرغ از ابتدای امسال تاکنون در این استان خبر داد و گفت: این رقم در مقایسه با پارسال 10 درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون 718 واحد مرغداری در استان وجود دارد، افزود: تعداد واحدهای مرغ تخمگذار استان نیز 18 واحد است.

وی افزود: 30 درصد مرغ تولید استان در داخل استان مصرف می شود و 70 درصد به سایر استانها صادر می شود.

رضایی افزود: هم اکنون علاوه بر واحدهای مرغداری، چهار مزرعه مرغ مادر در استان با ظرفیت تولید 225 هزار قطعه مرغ فعالیت می کند.

وی میزان جوجه ریزی در واحدهای تولیدی در سه ماهه امسال را شش میلیون و 187 هزار و 111 قطعه جوجه ذکر کرد و افزود: این رقم در مقایسه باسال قبل 9.3 درصد رشد داشته است.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی از تولید 155 تن گوشت قرمز در دو ماهه امسال در استان خبر داد و گفت: این رقم در دو ماهه پارسال 151 تن بوده است.

منبع: معاونت اطلاعات و اخبار مرکز خراسان جنوبی